Mecenatúra

Mi is a mecenatúra?

Örömmel számolhatunk be arról, hogy magazinunkkal immár 32 országban jelen vagyunk. Ha azonban megvizsgáljuk az országok megoszlását, akkor azt látjuk, hogy elsősorban a „nyugati“ országokban (pl. Ausztria, Belgium, Finnország, Franciaország, Hollandia, Luxemburg, Németország, Spanyolország, Svájc, Svédország) és Észak-Amerikában (Kanada, USA) vannak előfizetőink. Folyamatosan sok-sok megkeresés érkezik hozzánk a világ számos országából. Sajnálatunkra főleg Magyarország szomszédos országaiból, ahol nagy számban élnek magyarok és szívesen olvasnák lapunkat, arról számoltak be az illetékesek, hogy intézményük, ill. szervezetük költségvetéséből nem futja a Magyarul tanulo(ó)k beszerzésére. Tanártársaink azonban több, gazdaságilag gondokkal küzdő intézménytől jelezték, hogy szívesen vennék, ha ingyenpéldányokat tudnánk felajánlani. Hasonló felkéréseknek több alkalommal eleget tettünk és teszünk, de biztos Önök közül is sokan szívesen segítenének.

Az Ön támogatásával az alábbi iskolák, egyetemek, könyvtárak is hozzájuthatnak magazinunkhoz. Kérjük e-mailben jelezze, ha valamelyik igénylőnek elő szeretne fizetni a magazinra. (Kérjük számlázási címe megadásával jelezze, hányadik számtól és hány példányban szeretné megrendelni támogatottjának a magazint.) A magazint haladéktalanul megküldjük az Ön által kiválaszott intézménynek, ill. szervezetnek, a számlát pedig Önnek kézbesítjük. Mecénásaink nevét a támogatott intézmény megadásával együtt szívesen közzé tesszük a honlapunkon. Természetesen azt is megértjük, ha neve elhallgatásával szeretne segíteni.

Az Ön támogatásával a következő intézmények is hozzájuthatnak a magazinhoz:

A Varsói Egyetem Hungarológiai Tanszéke

A Zágrábi Egyetem Hungarológiai Tanszéke

Köszönetét fejezi ki

a Prágai Egyetem Hungarológiai Tanszéke és a prágai Magyar Intézet a 7. számtól kapott egy-egy példányért H. Tóth Istvánnak (Kecskemét/Magyarország).

a Varsói Egyetem Hungarológiai Tanszéke egy folyamatos elöfizetésért Radda Marikának (Inssbruck/Ausztria).

a Varsói Egyetem Hungarológiai Tanszéke az 1. számból kapott 10 példányért Luise Kirisits-Stabernek (Hamburg/Németország).

a Zágrábi Egyetem Hungarológiai Tanszéke a 4. illetve 5. számból kapott egy-egy példányért Alexander Janichnak. (Mönchengladbach/Németország)

Oksana Rusu Bukarestböl a 3-tól kapott egy-egy példányért Dr. Gellén Jánosnak (Villach/Ausztria)

Előfizetői szám:
Jelszó:

Nepál
Nepal
Nepal
Ez a 557. szó.
Név:
E-mail:
Nyelv:
Biztonsági kód: 5xe4bq
Biztonsági kód: