9. szám
Kedves Olvasók!

Jelen számunk összeállításán is lelkesen dolgoztak szerkesztőink, hiszen így nyár elején különös öröm – még ha csak gondolatban is – végigjárni Siófok utcáit, és megmártózni a Balaton vizében. Magyarország egyik legjelentősebb természeti kincse a Balaton, ezért a „magyar tengernek“ is nevezik. A bolygónkat fenyegető klímaváltozás kapcsán egyre inkább ráeszmélünk arra, mennyire nélkülözhetetlen mindennapjainkban a víz. Ebben a számunkban számos cikket a víz mint természeti elem köré csoportosítottunk. A veszélyeztetett vízkészletek és az árvizek komoly témáját fellazítandó könnyed sétára hívjuk Önöket az operett világába, amely helyet ad vágyálmainknak és illúzióinknak. E műfaj egyik jeles képviselője, Kálmán Imre Siófok szülötte.

Mostantól új sorozattal is kedveskedünk olvasóinknak. A “Tarka-barka” rovatban “Hamis barátok” címen Kiss Mónika, Luxemburgban élő és dolgozó kolléganőnk összeállításait közöljük.

Bizonyára lesznek olvasóink között olyanok, akik idén nyáron eljutnak Siófokra, a Balatonra, Magyarországra. Szívesen közlünk rövid magyarországi útibeszámolókat, amelyekben megosztják velünk és olvasótársaikkal élményeiket, kalandjaikat, tapasztalataikat.

Bárhol töltsék is a nyarat, szerkesztőségünk nevében kellemes pihenést és sok szép felfedezést kívánok Önöknek!

Kovács Tünde
főszerkesztő
Előfizetői szám:
Jelszó:

Nepál
Nepal
Nepal
Ez a 557. szó.
Név:
E-mail:
Nyelv:
Biztonsági kód: xmm35t
Biztonsági kód: