8. szám
Kedves Olvasók!

Téli számunk megjelenése szerkesztőségünkben mindig „ünnepi“ eseménynek számít. A lapzárta körüli izgalmakat feledteti az az öröm, hogy az ünnepek táján a milliónyi ajándék között magazinunk is felbukkan majd a világ hozzánk közeli és távoli pontjain.

Egészen biztosan nem a legnagyobb és nem a legdrágább ajándék lesz, személyességével mégis nagy örömöt fog okozni annak, aki kapja: a hobbiból vagy szerelemből magyarul tanuló barátnak, a Kelet-Európával foglalkozó egyetemistának, az 1956-ban Magyarországról Amerikába menekült nagypapának, az ausztráliai üzletembernek, akinek ősei magyar kivándorlók voltak, az észak-európai nyelvészprofesszornak, az Egyiptomban élő magyar nyelvtanárnak, az unokának, aki valahol messze már törve beszéli a nyelvet, és éppen elhatározta, hogy tökéletesíti tudását.

A magazin forgatása közben az ünnepnapok után is felidéződik majd azok hangulata, illata, a mindenféle jóval megrakott asztal pompás látványa, a falusi hagyományok színes világa. Ízelítőül néhány „csemege“, amire meghívjuk kedves olvasóinkat: egy csésze forró, illatos kávé a magyar származású kávékirálynál, ropogós, zamatos édességek a magyar élelmiszeripar refortermékeinek palettájáról és egy kis gasztronómiai időutazás. Tartsanak hát velünk 2008-ban is!

Munkatársaim és a magam nevében hagyományos újévi jókívánságunkkal kívánok minden kedves olvasónknak

bort, búzát, békességet!

Kovács Tünde
főszerkesztő
Előfizetői szám:
Jelszó:

Nepál
Nepal
Nepal
Ez a 557. szó.
Név:
E-mail:
Nyelv:
Biztonsági kód: hcu9
Biztonsági kód: