7. szám
Kedves Olvasók!

Örömmel számolhatunk be arról, hogy szerkesztőségünk az elmúlt hónapokban nemcsak az aktuális számon dolgozott, hanem új helyre is költözött. Mindannyian örülünk a napos, tágas irodának.

Jelen számunkban két nagy témakör köré csoportosítottuk az anyagokat: egyrészt olvashatnak a pénzről, a fizetésekről, a magyar gazdaságról és a társasági formákról, másrészt pedig a pénz világát kiegyensúlyozandó a szabadidő, a kreatív foglalkozások állnak a középpontban. Az egyes cikkekhez a kiejtés gyakorlásására hanganyag is rendelkezésre áll, melyet egyéb szolgáltatásainkkal együtt a honlapunkon (www.magyarultanulok.com) vehetnek igénybe.

Rohanó világunkban egyre fontosabb, hogy mindenki találjon magának olyan kikapcsolódást, amely a sokszor túlfeszített életmód mellett új energiákkal tölti fel. Ezen számunk bizonyára nemcsak magyar nyelvtudásukat gyarapítja, hanem új ötleteket is ad szabadidejük, nyaralásuk hasznos, esetleg nem szokványos eltöltésére!Ennek reményében kívánok minden kedves olvasónknak magam és munkatársaim nevében kellemes és pihentető nyarat!

Kovács Tünde
főszerkesztő
Előfizetői szám:
Jelszó:

Nepál
Nepal
Nepal
Ez a 557. szó.
Név:
E-mail:
Nyelv:
Biztonsági kód: b73f4
Biztonsági kód: