31. szám

Kedves Olvasóink!

Jelen számunkkal magazinunk 15 éves fennállását ünnepeljük! Ennyi idő telt Magyarország EU-s csatlakozása óta, hiszen magazinunk első száma 2004 júniusában jelent meg, amikor a magyart is felvették az Európai Unió hivatalos nyelvei közé.

Hálás köszönetet mondunk minden olvasónknak, különösen azoknak, akik a legelső számunktól hűséges előfizetőink!

15 éves jubileumunk alkalmából két meglepetéssel készültünk. Miután visszamenőleg többen is megrendelik magazinunk eddig megjelent összes számát, magazinunk 1. száma azonban már régen elfogyott, hamarosan elérhető lesz legelső számunk elektronikus változata. A másik újdonsággal pedig kínai anyanyelvű olvasóinkat lepjük meg: magazinunk a jelen számtól kínai szószedettel bővül. Ezúton is szeretettel köszöntjük szerkesztőségünk új tagját Becky Young személyében, aki nagy kedvvel és műgonddal készíti a kínai fordításokat.

S hogy mely témának szenteljük e számunkat?

Bizonyára Önök is számtalanszor segítettek már bajba jutott társaikon, s talán szervezett formában is rendszeresen végeznek önkéntes munkát. Meggyőződésem, hogy a társadalmi összetartás erősítéséhez szükségünk van jótettekre, önzetlen hozzáállásra és a rászorulóknak nyújtott adományokra. Jelen számunkban az önkéntesség, a jótékonykodás és a segélyszervezetek széles palettájáról mutatunk be Önöknek csodálatra és tiszteletre méltó embereket, szívszorongató történeteket, követendő példákat. Bízunk benne, hogy jubileumi számunk is elnyeri tetszésüket.

Kellemes nyarat kívánunk!

Kovács Tünde
főszerkesztő

Előfizetői szám:
Jelszó:

Nepál
Nepal
Nepal
Ez a 557. szó.
Név:
E-mail:
Nyelv:
Biztonsági kód: ha3xq
Biztonsági kód: