30. szám

Kedves Olvasóink!

Van két, egymástól távoli ország a világon, amely területét és lakosai számát tekintve közel egyforma. De míg az egyik országban olaj tör föl a föld mélyéről, addig a másikban termálforrások bugyognak a felszín alatt. Kitalálták már, hogy Azerbajdzsánról és Magyarországról van szó? Ebben a számunkban mindkét helyre elkalauzoljuk Önöket. Portrétár rovatunkban interjút olvashatnak Atakishiyev Husseyn bakui szállodaigazgatóval, aki többek között magyarul is megtanult. Országismereti rovatunkban és a Fókuszban pedig Magyarország termálvizeivel foglalkozunk.

Még egy kicsit tovább időzünk a turizmus témájánál, és a Bécsben élő Kovács Balázs turisztikai szakértőt kérdezzük tapasztalatairól, aki megnyerő őszinteséggel nyilatkozik az osztrák és magyar turizmusszakma közti különbségekről.

Nagy Boglárka festőművészt a Napfény, víz, levegő sorozat kapcsán kérdeztük életről, munkáról, utazásról.

Tarkabarka rovatunkban folytatjuk a tanártársainknak szóló új sorozatot módSZERtár néven. A PontHU csapata ezúttal az igekötõkről állított össze hasznos feladatsort.

Talán cikkeink kapcsán Önök is kedvet kapnak, és ellátogatnak valamelyik magyar termálfürdőbe. Kívánunk Önöknek kellemes lazítást!

Kovács Tünde
főszerkesztő

Előfizetői szám:
Jelszó:

Nepál
Nepal
Nepal
Ez a 557. szó.
Név:
E-mail:
Nyelv:
Biztonsági kód: njm99a
Biztonsági kód: