19. szám

Kedves Olvasóink!

Jelen számunk központi témája – a színek, formák, ízek – annyira hálás területnek bizonyult, hogy mi magunk is teljesen átadtuk magunkat egy-egy cikk hangulatának. Különösen ajánljuk olvasóink figyelmébe a csokoládé szerelmeseiről szóló anyagunkat és a kecskeméti filmstúdióról szóló írásunkat.

Sőt, ezúttal a divat világába is bepillantunk – a CD-k és könyvek között nemcsak magyar vonatkozású kötetek és zenei anyagok szerepelnek az ajánlónkban, hanem olyan is, amelyik a divatról szól. Másrészt ebben a számban a Caracasban élő Michelle Kovac´s divattervezővel is megismerkedhetünk.

Szerkesztőségünk mostantól együttműködik a Kisalföld c. napilappal is. Magyarország legnagyobb példányszámú vidéki napilapjának online oldaláról Sajtófigyelő rovatunkban dolgozunk fel cikkeket. Másik új partnerünk, a Servus magazin pedig figyelmünkbe ajánlotta Adriana Peterovát: a fiatal képzőművész és kulturális menedzser Bécsben él, Szlovákiából származik, és az évek során kiválóan megtanult magyarul.

Nagy örömünkre szolgál továbbá, hogy színes-ropogós magazinunk mellett immár a facebook oldalunkat (www.facebook.com/magyarultanul) és blogunkat is olvasóink figyelmébe ajánlhatjuk (www.magyarultanulokblog.wordpress.com): egyre többen kísérnek bennünket figyelemmel online is. Hála ezeknek a csatornáknak, senki nem marad le semmiről: ami nem fér bele a nyomtatott lapba, az megjelenhet online felületeinken.


Kellemes nyarat és tartalmas időtöltést kívánok minden kedves olvasónknak!

Kovács Tünde 

Előfizetői szám:
Jelszó:

Nepál
Nepal
Nepal
Ez a 557. szó.
Név:
E-mail:
Nyelv:
Biztonsági kód: 4u7egk
Biztonsági kód: