16. szám

Kedves Olvasóink!

Napjainkban egyre fontosabb szerepet játszik az élethosszig tartó tanulás, ezért életünk egyik meghatározó témáját – a tanulást, oktatást – helyeztük jelen számunk középpontjába. Bemutatjuk a magyar oktatási rendszer felépítését, sajátosságait és érdekességeit.  Ennek kapcsán tájékoztatásként közöljük, hogy 2012-ben módosul a közoktatási törvény, jelen számunk a 2011. decemberi állapotot tükrözi.   

A jövőben Portrétár c. rovatunkban szeretnénk Önöket megismertetni egy-egy foglalkozás képviselőivel – az “utca emberével”, a “hétköznapok hőseivel” –, akik bepillantást nyújtanak szakmájuk szépségébe, illetve nehézségeibe. Ezért mostantól a magyarországi interjúalanyokkal készült cikkeink a Magyar közélet interjúival váltakozva bizonyos időközönként Életképek címszó alatt jelennek meg. Ebben a számban – a témához illően – egy magyar pedagógus mindennapjait mutatjuk be az új elnevezésű alrovatban.

Természetesen ismét kitekintünk a nagyvilágba is, ezúttal sok-sok színes képpel illusztrált afrikai szafarira hívjuk Önöket.

Kívánjuk, hogy 2012-ben is legyen kedvük és idejük tanulni, tudásukat fejleszteni! Ennek szellemében kívánunk nagyon boldog új évet!

Kovács Tünde

 

 

 

 

Előfizetői szám:
Jelszó:

Nepál
Nepal
Nepal
Ez a 557. szó.
Név:
E-mail:
Nyelv:
Biztonsági kód: vkuv
Biztonsági kód: