14. szám
Kedves Olvasóink!

Egy magyar művész stuttgarti kiállításon látott munkái nyomán született meg a jelen szám központi témája: a kreativitás. Megismerkedhetnek öt fiatal ipar- és képzőművésszel, akik vagy a régi hagyományok felélesztésével és továbbfejlesztésével, vagy pedig teljesen új utakat járva maradandót alkotnak az utókor számára. Sok-sok ötletes lakberendezési tárgyat készítenek, így magazinunkban több rovatot is a lakberendezésnek szenteltünk.

Dragaschnig Edina kolléganőnk jóvoltából ellátogatunk két távoli országba – Indiába és Ruandába – is. Szinte hihetetlen, hogy a két riportalany akár magyarul is beszélgethetne egymással, hiszen Indu Mazaldan Pro Cultura Hungarica-díjas indiai műfordító, Dr. Varga Melinda pedig magyar orvos-pszichiáterként segít ruandai gyermekeknek háborús élményeik feldolgozásában.

Örömmel adunk hírt arról, hogy csapatunk két új munkatárssal bővült: Hlavacska Edit és Pogány Emese, a Debreceni Nyári Egyetem két tapasztalt tanára is segíti munkánkat.

Még egy személyi változás történt: ECL tesztfejlesztőnk, dr. Háryné Bartha Ágnes sok-sok év után átadta a stafétabotot Rofrics Brigitta kolléganőjének. Ágnesnek köszönjük eddigi lelkes munkáját, Brigittát pedig szeretettel köszöntjük körünkben!

Szerkesztőségünk nevében nagyon boldog új évet kívánok

Kovács Tünde
Előfizetői szám:
Jelszó:

Nepál
Nepal
Nepal
Ez a 557. szó.
Név:
E-mail:
Nyelv:
Biztonsági kód: bcxcht
Biztonsági kód: